Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Piguillet Groep B.V.

Nieuws

$oArticle->displayName()}

De overheid heeft de doelstelling dat alle kantoorpanden in 2050 energieneutraal zijn. Als cruciale tussenstappen zijn pandeigenaren verplicht om vanaf 2023 minimaal energielabel C en vanaf 2030 minimaal energielabel A te hebben.

$oArticle->displayName()}

Door groei en uitbreiding van activiteiten is het tijd voor Piguillet Groep om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw gaat op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs een nieuw bedrijfspand realiseren voor deze specialist op het gebied van luchtbehandeling.

$oArticle->displayName()}

Vroeger was ik een écht buitenkind. Boomhutten bouwen, freestyle snowboarden, paintballen noem het allemaal maar op. Aan de andere kant ben ik ook een creatief persoon en houd ik ervan om de mensen om mij heen te stijlen, kunstwerken te maken & interieurs in te richten. Als ik iets in mijn hoofd had wat ik wilde maar niet kon vinden maakte ik het gewoon zelf. Het leek mij dan ook gaaf om modeontwerpster te worden. Vandaar mijn studiekeuze...

Contact opnemen

Wilt u in uw pand een klimaatinstallatie optimaliseren of heeft u een vraag over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 010 511 7896 of laat uw gegevens achter in het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.