Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Piguillet Groep B.V.

Werken bij

Afbeelding Werken bij

Werken bij een familiebedrijf

De Piguillet Groep is een familiebedrijf dat wordt gerund door de broers Piguillet. Zowel Edward als Geoffrey Piguillet zijn geen typische directieleden. Hun betrokken aanpak, goede dosis humor en eerlijke behandeling zijn de fundatie van de huidige bedrijfscultuur.

Volgens Edward en Geoffrey vormt het personeel de basis van het bedrijf en de kwaliteit ervan. Hier wordt dus in geïnvesteerd.

  • Er is de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen.
  • Iedereen is gelijk en elke rol in het bedrijf is even belangrijk. Dit merk je aan de communicatie en omgang met collega’s.
  • Piguillet faciliteert de lunch, in een prachtige kantine, met een ruime keus aan beleg, vers brood van de bakker, groente en fruit.
  • In het pand bevindt zich een compleet ingerichte Techno gym waar je kan werken aan je doelen, zoals: conditie, kracht, mentale veerkracht of een combinatie hiervan.
  • Liever een potje tafeltennis of tafelvoetbal om je lekker stoom af te blazen? Ook dit kan bij Piguillet!

Vacatures

Technisch medewerker buitendienst

Technische medewerker verduurzamen

Calculator

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Spreekt werken bij Piguillet je aan? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op!

Contact opnemen

Wilt u in uw pand een klimaatinstallatie optimaliseren of heeft u een vraag over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 010 511 7896 of laat uw gegevens achter in het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.