Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Piguillet Groep B.V.

Nieuwbouw bedrijfspand met kantoor Piguillet Groep

Nieuwbouw bedrijfspand met kantoor Piguillet Groep

Nieuwbouw voor Piguillet Groep

Door groei en uitbreiding van activiteiten is het tijd voor Piguillet Groep om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw gaat op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs een nieuw bedrijfspand realiseren voor deze specialist op het gebied van luchtbehandeling. Oprichter Ed Piguillet sr. had als lijfspreuk ‘kwaliteit wint altijd’. Dat maakt ons extra trots dat wij opdracht hebben gekregen voor de realisatie van dit mooie project.

Ontwerp

Het ontwerp voor Piguillet bestaat uit twee in elkaar grijpende volumes. Het liggende volume is de bedrijfshal (ca. 781 m²) met daar haaks overheen het drielaagse kantoor (689 m²) als winkelhaak. De grote overkraging kenmerkt zich door de verdiepingshoge vakwerkconstructie achter de glazen pui, die de vorm heeft gelijk aan de winkelhaak. Komende vanuit de richting Rotterdam springt het volume van het kantoor direct in het oog, mede door zijn vorm en constructie is dit een echte eyecatcher. De kleuren zijn ton-sur-ton op elkaar afgestemd, zwartgrijze sandwichpanelen voor de hal en keramische gevelafwerking bij het kantoor in de kleur antracietgrijs.

Planning

Voor de bouwvak 2021 werd de eerste paal geslagen. De oplevering staat gepland in maart 2022. Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw realiseert het project turn-key.

Over Piguillet Groep

Piguillet Groep is een familiebedrijf opgericht in 1994. Specialist in het reinigen, onderhouden, re-conditioneren en verduurzamen van luchtbehandelingsinstallaties. Onderdeel van de Piguillet Groep is Analyselab, een onafhankelijk lab op het gebied van microbiologische lucht en water onderzoeken & inspecties.

PiguilletTags:CO2, Kwaliteit, Luchtbehandeling, Piguillet, Reductie, Retrofit

Contact opnemen

Wilt u in uw pand een klimaatinstallatie optimaliseren of heeft u een vraag over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 010 511 7896 of laat uw gegevens achter in het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.