Blog: Back to School

Het zijn rare tijden….

Veel gezegd de afgelopen weken en veel ouders zullen er ook naar snakken, alsjeblieft kunnen die kinderen van ons weer naar school na de meivakantie?!

Lege klaslokalen i.v.m het Coronavirus

De laatste berichten van onze overheid geven duidelijk aan dat het weer zou moeten kunnen, al dan niet onder voorwaarden.

Maar laten we er wel alles aan doen om te zorgen dat de kinderen terugkomen in een frisse, schone en vooral virus vrije school!

Piguillet & Zonen B.V. is specialist in het onderhouden, reinigen en desinfecteren van luchtbehandelingssystemen. Tevens voeren wij professionele ruimte desinfectie uit in alle ruimtes in scholen of kantoren. Samen helpen wij de scholen hiermee om zich optimaal voor te bereiden.

We hebben nog een paar weken voor de opstart. Piguillet & Zonen B.V. kan er aan bijdragen dat wij, onze kinderen kunnen laten aanvangen in een frisse gedesinfecteerde school met een optimale luchtkwaliteit.

Wat kunnen wij u bieden?

  • Reinigen en desinfecteren van luchtbehandelingskasten en luchtkanalen: middels het geregistreerde “PRO-DISIN” desinfectiemiddel. 
  • Ruimte desinfectie in lokalen, sportaccommodaties en kantoren: Hiermee worden bacteriën, virussen en schimmels in de ruimte effectief afgebroken (reducties > 5 log). Wij maken gebruik van N-gecertificeerde middelen welke zijn goedgekeurd door het CTGB
  • Een goed en hygiënisch begin van het resterende schooljaar.

Laten we snel handelen nu de klassen nog leeg zijn.

Indien vragen neem gerust contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via info@piguillet.nl of 010-5117896

Piguillet & Zonen B.V.

“Kwaliteit wint altijd”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*