Vetkanaal reinigen

Schonere lucht en minder brandgevaar

_utiliteitsbouw_vetkanaal-reinigen_Waar gekookt wordt, kan zich – sneller dan elders – vet ophopen in de luchtkanalen. Vetophoping is ongewenst. De luchtkwaliteit kan er onder lijden, maar nog veel belangrijker: door het vet ontstaat er tevens brandgevaar. Vet is zeer brandbaar; bij hoge hitte of vuur kan er brand ontstaan in de kanalen.

Piguillet zweert bij het grondig en handmatig reinigen met de juiste, met zorg geselecteerde, reinigingsmiddelen. Daarnaast bieden wij de unieke mogelijkheid om na de reiniging een ‘sealing’ aan te brengen in het luchtkanaal. Het afzuigsysteem wordt voorzien van een speciale, milieuvriendelijke en onbrandbare (water gedragen) seal/coating.

Voordelen van de sealing

  • Het reguliere onderhoud is veel minder arbeidsintensief
  • Minder agressieve reinigingsproducten nodig
  • Eenvoudigere reiniging in het vervolg

Vetkanaal-reiniging is een specialisatiegebied waarmee Piguillet u van dienst kan zijn. We zijn in staat om u van passend advies te voorzien ten aanzien van de reiniging en deze reiniging ook te verrichten. Na reiniging van de kanalen ontvangt u van ons een NVRL-certificaat van reinheid, zodat u altijd kunt aantonen dat er door een professioneel bedrijf aandacht is besteed aan dit kanaal.