Ventilatiesysteem reinigen

Er zijn weinig plekken denkbaar waar luchtkwaliteit zo’n belangrijk item is als in de utiliteitbouw (kantoorpanden/ziekenhuizen/schoolgebouwen en fabrieken).

Bij Piguillet snappen wij die kwalitatieve focus als geen ander. Luchtkanalen moeten in perfecte conditie zijn voor een goed binnenmilieu en als preventie tegen brand in luchtkanalen.
Wij zijn gespecialiseerd in het ventilatiesysteem reinigen, desinfecteren, inspecteren en coaten van de luchtbehandelingssystemen. Denkt u aan ventilatiesysteem reinigen, denkt u aan Piguillet!

De reiniging van uw Ventilatiesysteem door Piguillet

Wij van Piguillet zijn gespecialiseerd in het ventilatiesysteem reinigen, desinfecteren, inspecteren en coaten van de luchtbehandelingssystemen. Dit is onder andere mogelijk dankzij het in eigen beheer ontwikkelde en gepatenteerde HPV-systeem®. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor de utiliteitbouw.

Het conflicteert niet met andere onderhoudsprocessen, wat onze dienstverlening flexibel maakt. Piguillet kan de dienstverlening veelal uitoefenen tijdens kantooruren. Waar ook ter wereld!

Het HPV-systeem® is uiteraard geschikt voor het inwendig reinigen van luchtkanalen. Tevens is het bewezen zeer effectief in het reinigen van:

  • (Fijn)stof vervuilde kanalen
  • Asbesthoudende kanalen
  • Inwendig geïsoleerde kanalen
  • Roet vervuilde kanalen
  • Microbiologisch vervuilde kanalen

Wij zijn in staat om alle soorten en maten luchtkanalen inwendig te reinigen, zelfs indien deze inwendig geïsoleerd zijn. Verouderde inwendige isolatie kan vezels verliezen, wat een zeer negatieve invloed kan hebben op de luchtkwaliteit uit een systeem. Deze inwendige isolatie kan direct na reiniging door ons worden geïmpregneerd met Piguillet Fibre-Fix®. Dit verlijmt deze losse vezels en trekt in het bestaande isolatiemateriaal. Hierdoor verstevigt de isolatie en blijven zowel de akoestische alsmede de thermische eigenschappen grotendeels behouden.

Onderhoud belangrijk voor uw gemoedstoestand

Het comfort in utiliteit/gezondheidszorg/petrochemische industrie/scholen is gerelateerd aan talrijke (gevoels-) elementen. Eén van de meest belangrijke is de klimatologische. Verwarming, ventilatie en koeling zijn onmisbaar. De arbeidsproductiviteit en gemoedstoestand van uw medewerkers zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. U wilt geen personeel met branderige ogen, vermoeidheid of hoofdpijn. En u wilt geen concentratieverlies of verspreiding van ziektes onder uw collega’s. voor uw ventilatiesysteem reinigen is Piguillet tot uw dienst.

Wilt u uw ventilatiesysteem reinigen?

Wilt u uw ventilatiesysteem reinigen? Kies dan voor de service van Piguillet! Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het reinigen ventilatiesystemen. Voor het maken van een afspraak en/of vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit doen door ons te bellen op +31(0)10 – 511 78 96. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.