Ventilatiekanalen Reinigen

Ventilatiekanalen reinigen moet regelmatig gebeuren. Voor onze gezondheid is luchtkwaliteit van groot belang. In de utiliteitsbouw (kantoorpanden/ ziekenhuizen/ schoolgebouwen en fabrieken) is de luchtkwaliteit een ontzettend belangrijk onderdeel. Om ervoor te zorgen dat ventilatiekanalen in perfecte conditie zijn voor een goed binnenmilieu en als preventie tegen brand, is het van belang tijdig en regelmatig uw ventilatiekanalen te reinigen. Wilt u uw ventilatiekanalen reinigen? Piguillet helpt u graag verder met het reinigen van ventilatiekanalen!

Werkwijze ventilatiekanalen reinigen

Verbeter direct de luchtkwaliteit met het HPV-systeem® van Piguillet. Wat houdt het HPV-systeem® in en wat zijn de mogelijkheden voor het ventilatiekanalen reinigen? Het HPV-systeem® ventilatiekanalen reinigen werkt op onderdruk gecombineerd met droge perslucht. Zijn uw ventilatiekanalen inwendig geïsoleerd? Ook dat is geen probleem voor Piguillet! Wij zijn in staat om alle soorten en maten ventilatiekanalen te reinigen. Wist u dat verouderde inwendige isolatie vezels kan verliezen? Dit kan een zeer negatieve invloed hebben op de luchtkwaliteit uit uw systeem. Na het ventilatiekanalen reinigen kunnen wij voor u de verouderde inwendige isolatie impregneren met Piguillet Firbre-Fix®. Hierdoor worden losse vezels verlijmt en verbonden met het bestaande isolatiemateriaal. Het resultaat is een verstevigde isolatie waar zowel de akoestische als de thermische eigenschappen grotendeels worden behouden!

Het HPV-systeem® is uitermate geschikt om ventilatiekanalen te reinigen. Daarnaast is het systeem ook uiterst geschikt voor het reinigen van:

  • (Fijn)stof vervuilde kanalen
  • Asbesthoudende kanalen
  • Inwendig geïsoleerde kanalen
  • Roet vervuilde kanalen
  • Microbiologisch vervuilde kanalen

Piguillet & Zonen B.V.

Piguillet is een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen, desinfecteren, inspecteren en coaten van de luchtbehandelingssystemen. Dankzij het HPV-systeem®, dat door Piguillet zelf is ontwikkeld, is het mogelijk ventilatiekanalen te reinigen op een succesvolle manier. Het door Piguillet ontwikkelde systeem leent zich perfect voor de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan gezondheidszorg, scholen of de petrochemische industrie. Onze dienstverlening is ontzettend flexibel. Ventilatiekanalen reinigen staat andere onderhoudsprocessen niet in de weg en kan plaatsvinden tijdens kantooruren, op elke gewenste locatie wereldwijd!

Wilt u uw ventilatiekanalen reinigen?

Verbeter vandaag nog de luchtkwaliteit en laat uw ventilatiekanalen reinigen door Piguillet! Wilt u gebruik maken van onze dienst en/of heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: +31(0)10 – 511 78 96. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.