Luchtkanalen reinigen

Uw luchtkanalen in perfecte conditie – Er zijn weinig plekken denkbaar waar luchtkwaliteit zo’n belangrijk item is als in de utiliteitsbouw (kantoorpanden/ziekenhuizen/schoolgebouwen en fabrieken).

Voor onze gezondheid is luchtkwaliteit van groot belang. In de utiliteitsbouw (kantoorpanden/ziekenhuizen/schoolgebouwen en fabrieken) is de luchtkwaliteit een ontzettend belangrijk item. Om ervoor te zorgen dat luchtkanalen in perfecte conditie zijn voor een goed binnenmilieu en als preventie tegen brand is het van belang tijdig en regelmatig uw luchtkanalen te reinigen. Wilt u uw luchtkanalen reinigen? Piguillet helpt u graag verder! Ook voor het reinigen van vetkanalen.

Luchtkanalen reinigen: Onze werkwijze

We zijn gespecialiseerd in het reinigen, desinfecteren, inspecteren en coaten van de luchtbehandelingssystemen. Dit is onder andere mogelijk dankzij het in eigen beheer ontwikkelde en gepatenteerde HPV-systeem®. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor de utiliteitbouw. Bijvoorbeeld gezondheidzorg, petrochemische industrie, scholen.

Verbeter direct de luchtkwaliteit met het HPV-systeem® van Piguillet. Wij zijn in staat om alle soorten en maten luchtkanalen te reinigen. Wist u dat verouderde inwendige isolatie vezels kan verliezen? Dit kan een zeer negatieve invloed hebben op de luchtkwaliteit uit uw systeem. Na het luchtkanalen reinigen kunnen wij voor u de verouderde inwendige isolatie impregneren met Piguillet Firbre-Fix®. Hierdoor worden losse vezels verlijmt en verbonden met het bestaande isolatiemateriaal. Het resultaat is een verstevigde isolatie waar zowel de akoestische als de thermische eigenschappen grotendeels worden behouden!

Het HPV-systeem® is uitermate geschikt om luchtkanalen te reinigen. Daarnaast is het systeem ook uiterst geschikt in het reinigen van:

  • (Fijn)stof vervuilde kanalen
  • Asbesthoudende kanalen
  • Inwendig geïsoleerde kanalen
  • Roet vervuilde kanalen
  • Microbiologisch vervuilde kanalen

Luchtkanalen reinigen_2

Het HPV-systeem® werkt op onderdruk gecombineerd met droge perslucht. Wij zijn in staat om alle soorten en maten luchtkanalen inwendig te reinigen, zelfs indien deze inwendig geïsoleerd zijn. Verouderde inwendige isolatie kan vezels verliezen, wat een zeer negatieve invloed kan hebben op de luchtkwaliteit uit een systeem. Deze inwendige isolatie kan direct na reiniging door ons worden geïmpregneerd met Piguillet Fibre-Fix®. Piguillet Fibre-Fix® verlijmt deze losse vezels en trekt in het bestaande isolatiemateriaal. Hierdoor verstevigt de isolatie en blijven zowel de akoestische alsmede de thermische eigenschappen grotendeels behouden.

Luchtkanalen reinigen_1

Piguillet

Piguillet is een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen, desinfecteren, inspecteren en coaten van de luchtbehandelingssystemen. Dankzij het HPV-systeem®, wat door Piguillet zelf is ontwikkeld, is het mogelijk luchtkanalen te reinigen op een succesvolle manier. Het door Piguillet ontwikkelde systeem leent zich perfect voor de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan gezondheidszorg, scholen of de petrochemische industrie. Onze dienstverlening is ontzettend flexibel. Luchtkanalen reinigen staat andere onderhoudsprocessen niet in de weg en kan plaats vinden tijdens kantooruren, op elke gewenste locatie wereldwijd! Zelf luchtkanalen reinigen is een moeilijke klus, daarom kunt u beter een luchtkanaal reiniger huren!

Wilt u uw luchtkanalen reinigen?

Verbeter vandaag nog de luchtkwaliteit en laat uw luchtkanalen reinigen door Piguillet! Wilt u gebruik maken van onze dienst en/of heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen op: +31(0)10 – 511 78 96. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.