– Shell hoofdkantoor –

Piguillet & Zonen B.V. staat bij vele partijen bekend als een betrouwbare partner voor het onderhoud van hun complete luchtbehandelingssysteem.

Bent u ook een kritische klant? Een klant die de regels en kwaliteit op nummer 1 heeft staan?

Dan bent u bij Piguillet & Zonen B.V. aan het goede adres. Kwaliteit wint altijd!

 

Zo hebben wij onlangs nog het onderhoud verricht aan de diverse luchtbehandelingskasten van het Shell hoofdkantoor te Den Haag. Een kritische klant waar regels belangrijk zijn. Het is dan wel een kantoor, maar men leeft dezelfde regels na, alsof het een Shell ‘plant’ is in de Botlek. Terecht natuurlijk, ook hier is veiligheid een belangrijk punt. Shell staat voortdurend onder hoge druk van de overheid en de publieke opinie. Daarom wil men alleen gecertificeerde onderhoudsbedrijven over de vloer met personeel dat gescreend is en zich bewust is van de veiligheidseisen.

Voor deze werkzaamheden hebben we de Holland Heating Luchtbehandelingskasten gereinigd , gedesinfecteerd en voorzien van een nieuwe coating.

Deze Luchtbehandelingskasten kunnen voorlopig weer jaren mee. Wel adviseren wij een regelmatige controle van uw lucht behandelingssysteem, want uiteindelijk gaat het om de gezondheid van uw personeel en het terugdringen van het ziekte verzuim. Ook hier houden we derhalve de vinger aan de pols en kan SHELL gerust zijn dat hun systeem in top conditie blijft.

Piguillet en Zonen B.V. uw partner voor een gezonde werk- en leefomgeving.

4      3

6      5

Piguillet en Zonen B.V. een volledig VCA** en ISO gecertificeerd bedrijf en is aangesloten bij de NVRL-Branch vereniging.

Wat houdt dit in?

Het Nederlands Verbond Reinigingsspecialisten Luchtbehandelingssystemen (NVRL) heeft in samenwerking met TNO Bouw en Ondergrond een keurmerk voor het reinigen van luchtbehandelingssystemen ontwikkeld. Het keurmerk is gericht op het schoon houden van de luchtbehandelingssystemen teneinde de gezondheidsrisico’s ten gevolge van vervuiling in deze systemen zoveel mogelijk te beperken.

De NVRL is onderdeel van de Vereniging Leveranciers van Luchttechnische Apparaten (VLA).

 

Marc van Deelen

Accountmanager

Piguillet & Zonen B.V.

06-53458572

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*