Roetschade verwijderen

Een brand laat vaak een ongelooflijke schade achter, maar niet elke roetschade is direct zichtbaar. Ook luchtbehandelingssystemen raken inwendig vaak ernstig vervuild. Is uw luchtbehandelingssysteem vervuild en wilt u roetschade verwijderen? Piguillet komt graag ter plaatse! Ons effectieve HPV-systeem® verwijdert roetschade grondig en efficiënt en helpt u van nare roetgeurtjes af.

Roetschade verwijderen na brand | Piguillet

Piguillet is gespecialiseerd in het reinigen, inspecteren, coaten en desinfecteren van luchtbehandelingssystemen. De kwaliteit van de lucht is van groot belang. Piguillet heeft zelf een systeem ontwikkeld om luchtkanalen op een efficiënte manier te reinigen. Het HPV-systeem® is uitermate geschikt om roetschade te verwijderen. Piguillet heeft jarenlang ervaring en is een betrouwbare en bekende naam bij schadesaneerders, schade-experts en contra-experts. Wij zijn vaak als één van de eerste partijen aanwezig om roetschade te verwijderen! Roet verwijderen van plafond, muur, metaal of steen is geen probleem. Reiniging na brandschade kan een lastig karwei zijn, Piguillet neemt dit voor u over!

Effectief roetschade verwijderen

Effectief roetschade verwijderen doet Piguillet voor u met behulp van het HPV-systeem®. Roetschade verwijderen kunt u ook laten doen met borstelmachines, maar vaak zorgt dit voor problemen. De borstelmachine wrijft het roet in de poriën van het kanaal waardoor er roetdelen en een roetgeur achterblijft. Roetschade verwijderen met het HPV-systeem® is zeer effectief en heeft zichzelf bewezen als zeer kwalitatief. Roetschade verwijderen gebeurt zeer grondig en efficiënt onder hoge druk. Roetschade kan vaak een nare roetgeur achter laten, die u liever niet in uw luchtbehandelingssysteem heeft. Door het luchtbehandelingssysteem na de grondige reiniging inwendig te behandelen met roetontgeuringsmiddel op enzymenbasis wordt stank voorkomen. Het HPV-systeem® van Piguillet heeft zich bewezen als een kwalitatief systeem voor het roetschade verwijderen, maar ook voor het reinigen van asbesthoudende kanalen, inwendig geïsoleerde kanalen, microbiologisch vervuilde kanalen en stof vervuilde kanalen.

Roetschade Verwijderen     Roetschade verwijderen

Wilt u roetschade verwijderen?

Wilt u roetschade verwijderen die na brand is ontstaan in uw luchtbehandelingskanaal? Kies dan voor de service van Piguillet! Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van roetschade met het HPV-systeem®. Voor het maken van een afspraak en/of vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit doen door ons te bellen op +31(0)10 – 511 78 96. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.