Roetschade verwijderen na brand

Een brand laat vaak een ongelooflijke schade achter, maar niet elke roetschade is direct zichtbaar. Ook luchtbehandelingssystemen raken inwendig vaak ernstig vervuild. Is uw luchtbehandelingssysteem vervuild en wilt u roetschade laten verwijderen na brand? Piguillet komt graag ter plaatse! Ons effectieve HPV-systeem® verwijdert roetschade grondig en efficiënt en helpt u van de nare roetgeur af.

Roetschade verwijderen

Effectief roetschade verwijderen

Effectief roetschade verwijderen na brand doet Piguillet voor u met behulp van het HPV-systeem®. Roetschade verwijderen na brand kunt u ook laten doen met borstelmachines, maar vaak zorgt dit voor problemen. De borstelmachine wrijft het roet in de poriën van het kanaal waardoor er roetdelen en een roetgeur achterblijft. Roetschade verwijderen met het HPV-systeem® is zeer effectief en heeft zichzelf bewezen als zeer kwalitatief. Roetschade verwijderen gebeurt zeer grondig en efficiënt onder hoge druk. Roetschade na brand kan vaak een nare roetgeur achter laten, die u liever niet in uw luchtbehandelingssysteem heeft. Door het luchtbehandelingssysteem na de grondige reiniging inwendig te behandelen met roet ontgeuringsmiddel op enzymenbasis wordt stank voorkomen. Het HPV-systeem® van Piguillet heeft zich bewezen als een kwalitatief systeem voor het roetschade verwijderen, maar ook voor het reinigen van asbesthoudende kanalen, inwendig geïsoleerde kanalen, microbiologisch vervuilde kanalen en stof vervuilde kanalen.

Over Piguillet

Piguillet is gespecialiseerd in het reinigen, inspecteren, coaten en desinfecteren van luchtbehandelingssystemen. De kwaliteit van de lucht is van groot belang. Piguillet heeft zelf een systeem ontwikkeld om ventilatiekanalen op een efficiënte manier te reinigen. Het HPV-systeem® is uitermate geschikt om roetschade te verwijderen. Piguillet heeft jarenlang ervaring en is een betrouwbare en bekende naam bij schadesaneerders, schade-experts en contra-experts. Wij zijn vaak als één van de eerste partijen aanwezig om roetschade te verwijderen!

Door middel van de juiste conclusie en aanpak kunnen hervervuiling en stank voorkomen worden. Bovendien kan door gerichte tijdige actie vaak erger voorkomen worden. Na de grondige reiniging van de systemen worden deze inwendig behandeld met het speciaal ontwikkelde roet ontgeuringsmiddel op enzymenbasis. Piguillet is uw schoonmaakbedrijf na brand, de reiniging van brandschade in uw luchtbehandelingssysteem is voor ons geen enkel probleem.

Wilt u roetschade verwijderen?

Wilt u roetschade verwijderen die na brand is ontstaan in uw luchtbehandelingskanaal? Kies dan voor de service van Piguillet! Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van roetschade na brand met het HPV-systeem®. Voor het maken van een afspraak en/of vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit doen door ons te bellen op +31(0)10 – 511 78 96. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.