Reinigen luchtkanalen

Luchtkwaliteit is een zeer belangrijk onderwerp, zeker in openbare gebouwen waar veel mensen samen zijn. Om de luchtkwaliteit in verschillende soorten gebouwen op het juiste niveau te houden is het zaak om het reinigen van de luchtkanalen niet te laten verzuimen. Niet alleen de luchtkwaliteit zal beter worden voor het reinigen van luchtkanalen maar het biedt tevens ook direct extra beveiliging tegen brand. Reinigen luchtkanalen is dus een must!

Wij reinigen alle luchtkanalen

Wij reinigen, desinfecteren, inspecteren en coaten allerlei soorten luchtkanalen en luchtbehandelingssystemen. Wij reinigen luchtkanalen met ons het in ons eigen beheer ontwikkelde HPV-systeem. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor de utiliteitsbouw. Bijvoorbeeld gezondheidszorg, petrochemische industrie, scholen. De inzet van ons eigen HPV-systeem is zeer flexibel en wij kunnen hierdoor ook gewoon tijdens kantooruren de luchtkanalen reinigen. Doordat wij dit product in eigen beheer hebben ontwikkeld, weten wij wat het kan en het is dan ook zeer geschikt voor de reiniging van onder andere:

  • (Fijn)stof vervuilde kanalen
  • Asbesthoudende kanalen
  • Inwendig geïsoleerde kanalen
  • Roet vervuilde kanalen
  • Microbiologisch vervuilde kanalen

Waarom reinigen?

Vervuilde luchtkanalen laten vieze en vervuilde lucht door een gebouw circuleren. Dit is niet altijd direct merkbaar maar door de aanwezigheid verschillende bacteriën kan dit al snel een negatief effect hebben op de gezondheid van de mensen in het gebouw. Tevens kunnen de luchtkanalen ook verstopt zijn met verschillende brandbare zaken wat voor extra brandgevaar zorgt. Het is dan ook zaak om luchtkanalen tijdig en professioneel te laten reinigen, zodat aanwezigen binnen het gebouw schone lucht kunnen inademen en om brandgevaar tegen te gaan. Ook de vetkanalen kunnen wij voor u reinigen.

Neem contact met ons op

Wij zorgen ervoor dat de luchtkanalen in ieder gebouw professioneel gereinigd worden. Door het reinigen van luchtkanalen met ons speciale HPV-systeem bent u er zeker van dat er gezonde lucht door uw gebouw circuleert. Wilt u meer weten over ons HPV-systeem of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door ons contact formulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)10 – 511 78 96.