Piguillet Marine – Project Mauritius

Project in Mauritius

Soms klinken de bestemmingen van Piguillet Marine wel iets te mooi om waar te zijn.

Wie denkt er bij Mauritius nou niet aan zon, zee en strand? Niets is minder waar wanneer je voor Piguillet Marine aan de slag mag op een van de grootste schepen van Baggermaatschappij Jan de Nul. In opvolging van ons advies na een grondige reiniging en desinfectie ronde van het luchtbehandelingsysteem, eerder dit jaar. Is er door Jan de Nul besloten alle cabin units en aangesloten flexibels te vervangen. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat bij deze firma, zoals het hoort, hoog in het vaandel. De cabin units waren “op” en waren slecht of niet meer te bedienen en de inwendige isolatie liet los. Hierdoor blijft er troep uit de units komen en is de temperatuur niet meer te regelen.

Piguillet_Mauritius_2

Cabin uits en flexibels hebben niet het eeuwige leven.

Het vervangen van de cabin units klinkt leuk, maar is voor onze monteurs zeker geen pretje. De beperkte ruimte boven de plafonds maken het niet gemakkelijk. Door onze ruime ervaring met het vervangen van cabin units, weten onze monteurs het toch altijd weer voor elkaar te krijgen om met zo min mogelijk overlast voor de bemanning de plafond waar nodig te openen en de cabin unit met flexibel te vervangen.

Piguillet_Mauritius_1

Dat onze monteurs niet alleen maar domweg doen wat ze opgedragen wordt, bewijst wel dat op het moment dat het juiste gereedschap door de douane niet op tijd op de klus arriveert. Zij niet stil gaan zitten. In overleg met de bemanning wordt, en passant, ook nog even een luchtbehandelingskast ontroest en gecoat. Service zullen we maar zeggen.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*