Piguillet in de voedingsmiddelenindustrie

Flexibel
Bij diverse vaste opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij meerdere weekenden en productiestops actief met het reinigen van o.a. verdampers, luchtkanalen en luchtbehandelingskasten. Door het nauw samenwerken met de opdrachtgever, zorgen wij ervoor dat de productie geen hinder ondervind van de onderhoudswerkzaamheden.

Voedsel5

Maatwerk
Door het periodiek reinigen blijven installaties in optimale staat functioneren waardoor de energiekosten beperkt blijven. Door het toepassen van speciaal geselecteerde reinigingsmiddelen en speciale reinigingsmethodieken, kunnen wij sneller en met minder reinigingsresidu reinigen.

piguillet voedingsmiddelenindustrie

Planning
Wij weten als geen ander dat het monitoren van systemen en het plannen van werkzaamheden niet behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van bijvoorbeeld een plantmanager. Piguillet zorgt met een periodieke rapportage voor duidelijkheid en ontlast hiermee de opdrachtgever van deze vervelende en tijdrovende taken.

Special
Ook het leveren van nieuwe onderdelen voor een klimaatinstallatie, al dan niet voorzien van een speciale coating, kunnen wij verzorgen. In samenspraak met de opdrachtgever kunnen wij lamellenbatterijen, ventilatoren en kanaaldelen vervangen. Door de samenwerking met CP Phenolics te Moordrecht kunnen wij de betreffende delen voorzien van een coating op maat.

piguillet voedingsmiddelenindustrie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*