Luchtbehandelingskast Reinigen

Een gezond binnenklimaat is uw topprioriteit, maar niet uw core business. Dat beseffen wij zeer goed. Daarom denken wij vooruit en adviseren wij u over uit te voeren onderhoudsacties. Uw luchtbehandelingskast behoeft preventief onderhoud. Wij helpen om uw installaties optimaal te laten presteren. De onderhoudswerkzaamheden voeren wij uit met de inzet van ervaren, vakkundig opgeleide, wereldwijd inzetbare monteurs.

Reinigen van de Luchtbehandelingskast door Piguillet

Het reconditioneren van de luchtbehandelingskast ook wel luchtbehandelingskast reinigen gezegd. kan onder andere bestaan uit:

  • Chemisch technisch reinigen (CTR)
  • Desinfecteren
  • Aanbrengen van gietcoatingvloeren
  • Ontroesten en coaten van de staalconstructie
  • Verwijderen van oude isolatie en aanbrengen van nieuwe isolatie
  • Reinigen en coaten van de lamellenbatterijen

Daarnaast kunnen wij desgewenst ook een aantal technische zaken voor u uit handen nemen. Onze vakmensen zijn in staat om eventuele gebreken op te lossen.

Onderhoud belangrijk voor uw gemoedstoestand

Het comfort in utiliteit/gezondheidszorg/petrochemische industrie/scholen is gerelateerd aan talrijke (gevoels-) elementen. Eén van de meest belangrijke is de klimatologische. Verwarming, ventilatie en koeling zijn onmisbaar. De arbeidsproductiviteit en gemoedstoestand van uw medewerkers zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. U wilt geen personeel met branderige ogen, vermoeidheid of hoofdpijn. En u wilt geen concentratieverlies of verspreiding van ziektes onder uw collega’s.

Kortom: denkt u aan uw luchtbehandelingskast reinigen, dan denkt u aan Piguillet!

Wilt u uw luchtbehandelingskast reinigen?

Wilt u uw luchtbehandelingskast reinigen? Kies dan voor de service van Piguillet! Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van luchtbehandelingskasten. Voor het maken van een afspraak en/of vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit doen door ons te bellen op +31(0)10 – 511 78 96. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.