Gezond binnenklimaat bij ’s-Heeren Loo te Noordwijk.

Vanaf juli `17 start Piguillet & Zonen Bv samen met Putman BV aan een mooi project voor ’s-Heeren Loo te Noordwijk. Het betreft het inwendig reinigen en desinfecteren van luchtbehandelingsystemen in diverse paviljoens te Noordwijk d.m.v. ons HPV-systeem.

’s Heeren Loo levert al jaren goede zorg aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Zij helpen met het maken van eigen keuzes. Dicht bij huis en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn.

’s Heeren Loo doet dat in heel Nederland met hulp die varieert van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. Zij willen daarin van bijzondere professionele en persoonlijke waarde zijn. Daarom maken ze ruimte voor echte ontmoetingen. En luisteren goed naar wensen en verwachtingen van cliënten en hun verwanten.

Met alles dat zij weten en kunnen zetten zij zich in voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en hun familie, zodat zij een zo goed mogelijk leven leiden.

Doordat deze cliënten vaker aan huis gekluisterd zijn, zijn zij dus erg afhankelijk van een goed werkend klimaatsysteem. Doormiddel van een grondige reiniging door Piguillet & Zonen en een uitgebreide behandeling met een door “Prodisin” geselecteerd desinfecterend middel, zijn zij gegarandeerd van schone en frisse luchtbehandeling systemen.

Alle woonruimtes van de zelfstandige woongroepen, verzamelpand en dagbestedingsruimte van deze locatie zullen dan ook worden behandeld met ons unieke HPV-systeem©.

 

's Heeren Loo NoordwijkPutman BV een bedrijf dat als geen ander inziet hoe belangrijk schone luchtbehandelingsystemen kunnen zijn voor uw gezondheid en daar ook op acteert en zijn verantwoordelijkheid in deze niet uit de weg gaat. Putman kan u samen met Piguillet & Zonen b.v. prima informeren over de mogelijkheden om naast de uitstekende service die zij levert u weg wijs kan maken in schone en gedesinfecteerde luchtbehandeling systemen.

 

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met

Mauricio Cabeza, 06-51448374 mauricio@piguillet.nl (Piguillet & Zonen b.v.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*