Even Voorstellen Robert van der Vlugt

 

Goedendag,

Graag wil ik mijzelf voorstellen:

Mijn naam is Robert van der Vlugt

Per 1 februari ben ik gestart als accountmanager bij Piguillet & Zn BV.

Het grootste gedeelte van mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in de detachering en uitzendbranche. Waarbij de nadruk lag op uitzenden van technisch personeel in de industrie, petrochemie, scheepswerven en bouw.

Ook heb ik meer dan 10 jaar mogen werken in de internationale inkoop en verkoop van productie goederen en beveiligingsapparatuur.

Mijn vrijetijdsbesteding wordt voornamelijk beheerst door sport. Zelf heb ik op een behoorlijk niveau hockey gespeeld. Toen ik zelf nog speelde ben

ik begonnen met trainen en coachen. Dit resulteerde in diverse opleidingen en uiteindelijke diploma’s. Hierin ben ik nog steeds actief. Zelf hockeyen doe ik niet meer, de nodige lichaamsbeweging doe ik nu op met het spelen van tennis.

Inmiddels ben ik 20 jaar getrouwd en de trotse vader van een dochter en een zoon.

De eerste indruk die ik kreeg van Piguillet was die van een familiebedrijf met een no nonsens mentaliteit. Hierdoor was er direct een klik. In het vervolggesprek werd deze klik bevestigd en versterkt waarna we er snel uit waren.

Weliswaar heb ik altijd wel in een technisch gerelateerde omgeving gewerkt echter heb ik geen technische opleiding. Hierdoor ben ik de eerste tijd met name bezig geweest om de technische kant van het bedrijf te leren kennen. Gelukkig hebben mijn collega’s het geduld gehad om mij dit uit te leggen.

Mijn werkzaamheden als accountmanager hebben als focus het behouden van de gewaardeerde klanten, het aangaan van duurzame relaties en autonome groei.

Het onderscheidend vermogen van Piguillet ligt voornamelijk in het feit dat zij zich al bijna 25 jaar staande weten te houden op basis van kwaliteit.

Graag sta ik u te woord indien u vragen heeft over:

  • Inspectie van luchtkanalen
  • Reinigen en reconditioneren van luchtbehandelingskasten
  • Verwijdering van roetschade
  • Reinigen van luchtkanalen
  • Coaten van condensors
  • Reinigen van vetkanalen

Robert van der Vlugt

Accountmanager Piguillet & Zn

Email: Rob@piguillet.nl

Tel: 010-5117896

Mobiel: 06 11858890

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*