Europort beurs in Ahoy Rotterdam

Beursnieuws!

Dinsdag 7 november tot vrijdag 10 november staan Piguillet/PMS-HVAC Bergschenhoek & CP Phenolics Moordrecht op de Europort beurs in Ahoy Rotterdam. Met gemiddeld 30.000 bezoekers uit circa 40 landen is dit dé beurs voor innovatieve ontwikkelingen in de scheepvaart en offshore. U bent van harte uitgenodigd om onze beursstand, hal 5 standnummer 5006, te bezoeken. Via de onderstaande links kunt u alvast uw gewenste route op de beursvloer uitstippelen en gratis toegangskaarten verkrijgen na aanmelding.

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 – 18.00 uur

Woensdag 10.00 – 18.00 uur

Donderdag 10.00 – 22.00 uur

Vrijdag 10.00 – 17.00 uur

Klik hier voor een plattegrond

Klik hier voor gratis toegangskaarten

 

Piguillet & Zonen & PMS-HVAC

Piguillet en Zonen en onze nieuwe afdeling PMS-HVAC zullen haar diensten op het gebied van reinigen, reconditioneren en reviseren van luchtbehandelingsystemen nader toelichten. PMS-HVAC zal zich meer richten op het reviseren en leveren van luchtbehandelingsapparatuur en koeling aan boord van o.a. schepen en offshore. Meer informatie op www.piguillet.nl of www.pms-hvac.com.

 

CP Phenolics

CP Phenolics is gespecialiseerd in het reinigen en vervolgens aanbrengen van een Phenol inbrandcoating op o.a. bestaande en nieuwe beuncoolers.  Na een behandeling leveren zij een koeler terug die zo goed als nieuw is, die de volledige koelcapaciteit terug zal brengen en daarom weer voor jaren van intensieve dienst kan zorgen. Meer informatie op www.cpphenolics.nl.

 

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen op deze beurs!

Europort beurs, stand 5006 hal 5

Een reactie op “Europort beurs in Ahoy Rotterdam

  1. Maurice

    Het was weer een geweldige beurs, gezellig, informatief en goed om een hoop bestaande klanten te zien in een andere omgeving dan het kantoor. Over 2 jaar weer (2019)?
    Voor de klanten die helaas verhinderd waren even geduld dus voor een nieuwe kans. Maar wij ontvangen u graag bij ons op kantoor. Om het nog eens dunnetjes over te doen. Daarnaast is het bij ons geen doorsnee kantoor…. Dus de koffie staat altijd klaar voor een tussenstop.

    Tot straks….
    Maurice Ruberg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*