Condensor Schoonmaken

Een koelinstallatie heeft een condensor en om verliezen te voorkomen is het zaak om van tijd tot tijd deze condensor schoon te maken. Een condensor schoonmaken zorgt ervoor dat de koelinstallatie langer mee gaat en tevens ook beter blijft werken. Door de condensor van uw koelinstallatie regelmatig te laten onderhouden en te reinigen bent u verzekerd van een grotere capaciteit, langere levensduur en minder energieverbruik. Wilt u meer weten over hoe wij uw condensor reinigen? Neem dan contact met ons op.

Condensor laten schoonmaken door ons

Afhankelijk van de plaats van de condensor en de intensiteit van het gebruik van de koelinstallatie adviseren wij u een schoonmaak interval. De lucht die door de condensor wordt aangezogen kan namelijk verschillende soorten vuil bevatten die de werking van de condensor kunnen beperken. De condensor schoonmaken zorgt er dan ook voor dat deze weer vrij is van bijvoorbeeld:

  • Zand
  • Stof
  • Roet
  • Bladeren
  • Insecten

Piguillet foam-clean

Wij zullen ervoor zorgen dat de condensor van uw koelinstallatie op de juiste manier wordt gereinigd. Wij reinigen deze bij u op locatie met de inzet van gekwalificeerde monteurs. Zij gebruiken daarbij ons eigen Piguillet foam-clean hogedruktechniek en enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen om een optimaal resultaat te garanderen. Door onze ervaring met het reinigen van koelinstallaties bent u zeker van een langere levensduur, grotere capaciteit en minder operationele kosten.

_utiliteitsbouw_condensor-coaten_

Neem contact met ons op

Merkt u dat uw koelinstallatie niet meer optimaal werkt omdat deze meer stroom verbruikt of minder efficiënt koelt? Geen zorgen, vaak is dit het resultaat van een vervuilde condensor. Gelukkig kunnen wij uw condensor schoonmaken om een optimale werking van uw koelinstallatie te garanderen. Wilt u meer weten over het reinigen van condensors of een van onze andere services? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31(0)10 – 511 78 96 of door ons contactformulier in te vullen.