Piguillet aan de slag in Den Haag

Den Haag, Raamweg 47

 

Voor een installateur Bouw en Techniek uit Zuid-West zijn wij actief bezig geweest bij Kantoor in een klassiek gebouw uit 1910. Dit kantoorgebouw was tot 2011 in gebruik door Europol. Het pand wordt gerenoveerd en klaar gemaakt als ‘speciale rechtbank’ voor de Kosovo Specialist Chambers & Specialist Prosecutor’s Office.

De ‘Kosovo Relocated Specialist Judicial Institution’, zoals de rechtbank officieel heet, is in de loop van dit jaar van start gegaan. De instantie wordt gehuisvest in het vroegere gebouw van Europol nadat er een rechtszaal is aangebouwd.

Het voorgebouw, langs de Raamweg, bestaat uit vier bouwlagen en een zolderetage onder schilddak. In de periode 1989 – 1990 zijn twee delen toegevoegd. Het eerste bouwdeel is een kantoorvleugel langs de Waalsdorperweg. Het tweede deel van de uitbreiding is een halfronde bedrijfskantine langs de Raamweg gevestigd op de restanten van een oude Duitse bunker uit de tweede Wereldoorlog. Een Duitse verdedigingsmuur uit dezelfde tijd is rijksmonument.

Wij hebben voor dit mooie project het gehele luchtafzuigkanalen systeem, retourluchtkanalen systeem en de luchttoevoerkanalen inwendig gereinigd.   (elk bestaand luchtkanalen is gereinigd). En de Luchtbehandelingskasten zijn inwendig geheel gereconditioneerd en zien er weer als nieuw uit.

Naamloos Naamloos1 Naamloos2 Naamloos4

NaamloosNaamloos1

 

Zoals u ziet en van ons mag verwachten, maken we van alle projecten voor- en na foto’s voor een rapport en ook als controle voor de klant.

Uiteraard wordt er na afloop een oplevering gedaan. En wordt het gehele project geëvalueerd. Desgewenst volgt hierna een rapportage.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*