25 Jarig bestaan Piguillet & Zonen B.V.

13 juni 1994 ,voor eenieder gewoon een datum in een ver verleden, echter voor mijn broer en mijzelf een datum om nooit te vergeten. Dit is namelijk de datum dat onze reis begon, een reis van het ondernemen met alle facetten welke daarbij horen, veel leuke en soms ook minder leuke gebeurtenissen. Een echt familiebedrijf werd gestart! De uitvoeringsgroep in de buitendienst betrof 2 man namelijk mijn vader en ikzelf. Mijn broer werd al snel “vrijgemaakt” om de verkoop te gaan doen. Nadat wij namelijk een klus hadden afgerond moest er gezorgd worden voor een nieuwe klus, hetgeen de taak van mij broer was.

Met een geleende pc en 24-naalds printer werden door onze moeder de eerste facturen gemaakt man wat waren wij trots toen onze eerste klanten de rekening ook betaalden. Het eerste half jaar sloten wij al met winst af, jemig niet te geloven! Wij konden zelfs een monteur gaan aannemen die het reinigingswerk ging uitvoeren met begeleiding van onze pa.

Een mobiele telefoon liep nog bijna niemand mee rond. Wij kochten er een om oproepbaar te zijn voor als er brandschades waren waar wij de luchtbehandeling mochten reinigen met succes! De inmiddels al 20 jaar afgeschreven telefoon ligt nu in onze relikwieën vitrine in de spreekkamer als bewijs van ondernemerschap.

In 2010 is Ed Piguillet sr. gestopt met werken, helaas is hij ons in maart 2012 ontvallen.

In 2002 is Rodrique van Genen bij ons begonnen (toen al een vriend van de familie) en vertrouwenspersoon. Mijn broer, Rodrique en ik delen lief en leed hebben inmiddels meerdere bedrijven. Dit drietal is de basis van de successen en ook vooral van het plezierig werken.

Nu na 25 jaar en met daarin meerdere algemene landelijke economische crisissen later zijn wij dankzij onze werknemers die zich 24-7 inzetten, onze leveranciers die voor ons soms een stapje harder willen lopen en onze loyale klantenkring op het punt dat we een solide goed bekend staande onderneming hebben neergezet waar we allemaal erg trots op zijn.

  • 40 man in dienst waarvan Robert den Hollander al meer dan 20 jaar bij ons in dienst is!
  • Toonaangevende projecten mogen doen voor overheden, superjachten etc.
  • Projecten in binnen,- en buitenland. Volledig VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Het ontstaan van nog een aantal succesvolle werk bv’s vanuit Piguillet & Zonen B.V.. Een mooi uitgebalanceerd klantenbestand met bedrijven die wij ook al 25 jaar klant kunnen noemen. Zonder overige bedrijven tekort te doen willen wij graag de firma Belfor bedanken, toen nog Roha een klant van het allereerste begin! Kodak Waddinxveen was voor ons de eerste grote serieuze klus die Roha ons gunde.

Uiteraard kan ik nog wel even doorgaan met het noemen van ijkpunten. Bottom-line is dat u zojuist een stukje heeft gelezen van 2 trotse eigenaren die samen met hun team er enorm veel zin in hebben om u de komende jaren wederom van dienst te zijn. Het eerste Jubileum hebben we behaald door naar de volgende! Familieleden, medewerkers, klanten, relaties en adviseurs BEDANKT!

Geoffrey & Edward Piguillet.

Piguillet & Zonen B.V.

“Kwaliteit wint altijd!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*