Utiliteitsbouw

Piguillet heeft een jarenlange ervaring met het onderhoud van uw totale luchtbehandeling systeem, zowel in commerciële ruimtes, scholen als kantoren.

Binnen de utiliteit is het beheer van het luchtbehandeling systeem vaak uitbesteed aan de installateur.

Vaak middels een meerjarencontract dient de installateur het gehele luchtbehandeling systeem op orde te houden of zelfs te verbeteren dan wel te verduurzamen.

Onze partners waarmee we samen werken treden steeds vaker op als regisseur.

Over het algemeen wordt de reiniging en reconditionering van de luchtbehandelingskast en de reiniging van het luchtkanalen systeem uitbesteed. En dan komt men al snel bij Piguillet uit.

Het vervangen van de filters en ander onderhoud is wel vaak in eigen beheer, ook daarin kunnen wij u, de installateur ‘ontzorgen’. Wij kunnen u een handyman leveren die u per dag kunt inhuren.

Piguillet heeft VCA gecertificeerde monteurs met de juiste kennis en ervaring in huis.

Onze gestructureerde werkwijze met een gedegen calculatie en plan van aanpak, helpt u, de installateur bij het totale onderhoudsplan.

Op verzoek kan Piguillet u na het project een rapport overhandigen met het gedane werk met een complete (foto)rapportage. Hierin wordt het plan verwerkt en de werkwijze; hoe zijn we te werk gegaan en wat is er verbeterd.

Ook kunnen wij u tussentijds adviseren en hulp bieden bij complexe luchtbehandeling vraagstukken. Wij hebben u ook nodig omdat er niet altijd de juiste aandacht is voor een gezond binnen klimaat. Uw actieve rol is van groot belang om uw klant juist te adviseren. Daarom spreken we graag over een partner. U bent onze ogen en oren in deze markt.

Met referenties bij de complete top 10 van installateurs in Nederland is Piguillet een zeer gerenommeerde speler in de markt.

Kortom Piguillet is uw vertrouwde partner voor een gezond binnen klimaat!

Graag maakt een van onze gespecialiseerde accountmanagers een afspraak, om u persoonlijk meer te vertellen over de mogelijkheden en te vernemen wat uw vraagstukken zijn.